Home - Restaurant Horoscop IT
Home | Sitemap | Contact
Restaurant Horoscop
Despre noi Galerie foto Meniu Locatie Contact

Noutati

Restaurant Horoscop

10.01.2010 Organizam mese festive Restaurantul Horoscop organizeaza mese festive in salon propriu. Pentru detalii contactati-ne.

Restaurantul Horoscop

Restaurantul "Horoscop", primul restaurant din Bucuresti cu meniu tipic italian, fondat inca din anul 1990, imediat dupa revolutia din decembrie 1989 cu prilejul careia a cazut regimul comunist.
Acesta are o capacitate de circa 120 de persoane, este impartit in spatii pentru fumatori si nefumatori, situat pe Bd. Dimitrie Cantemir nr. 2, langa zona centrala la Piata Unirii.
Din meniul nostru face parte bucataria traditionala romaneasca, bucataria italieneasca si internationala, si bineinteles clasica pizza napoletana coapta in cuptor cu lemne sunt pentru cine nu poate sa se abtina sa caute gusturi traditionale si in strainatate.

Bucatele romanesti sunt o combinatie interesanta cu influente orientale, balcanice si europene. Sunt foarte diferite si foarte gustoase. O excursie la Bucuresti, este de asemenea o oportunitate de a incerca o bucatarie noua: carne, supe, branzeturi, legume si deserturi din aceasta zona sunt o emotie a gustului la care nu se poate renunta daca vrei sa traiesti din plin Romania.

Bineinteles ca la Restaurant Horoscop nu uitam traditiile italienesti, astfel incat pizza si pastele nu pot lipsi din meniul nostru. Pizzarul nostru va va prepara pizze clasice rosii si albe cu topping-uri la cerere, coapte in cuptor cu lemne asa cum numai traditia comanda.

Horoscop va asteapta in camerele sale unde va va face intotdeauna sa va simtiti ca acasa, cu autenticitatea si gustul produselor sale si amabilitatea personalului sau (italian si roman) si, bineinteles... Pofta buna!

Va invitam in restaurantul nostru ( vezi Galeria foto ), pentru a va convinge!
Pentru cine doreste sa stea pe parcursul vizitei sale la Bucuresti in centrul orasului, ne face placere sa oferim ospitalitate in hotelul nostru (chiar langa restaurant), un loc intim, clasic si elegant in acelasi timp, de categorie 3 stele superior. Atmosfera si mediul hotelului este foarte romantic si inspira linistea ce pentru cei mai multi inseamna "La Belle Epoque".

Acesta este impartit in:
1. 1 apartament;
2. 3 garsoniere;
3. 4 camere duble;
4. 7 camere single.


Copyright © Restaurant Horoscop - Site realizat de Triumf ®